Notino españa


De la fondarea sa la Londra în anulde către James Henry Creed, au trecut șapte generații de când brandul este transmis din tată în fiu.

calea sirt1 a genei anti-îmbătrânire măști de față de casă anti îmbătrânire

În afară de lunga și renumita sa istorie, brandul se remarcă prin folosirea tehnicilor vechi de prelucrare a materialelor prețioase, selectate pentru inegalabilele sale parfumuri. Creed preferă ingredientele naturale de cea mai înaltă calitate, în locul alternativelor sintetice. Creed rămâne și astăzi un simbol al familiilor regale și prezidențiale, fiind folosit mai nou de Michelle Obama și de Kate Middleton.

cel mai bun ulei facial pentru anti-îmbătrânire anti-imbatranire cumparaturi cu lumina rosie

Creed oferă parfumuri pentru bărbați, pentru femei și unisex, în flacoane elegante, notino españa reflectă moștenirea istorică în interpretări moderne.

Printre cele mai renumite parfumuri Creed se numără Green Irish Tweed, creat în Un imens succes înregistrează în ultimii ani creația de fructe și mosc Creed Aventus, inspirată din viața dramatică a lui Napoleon Bonaparte.

crema de ochi neutrogena ser anti-imbatranire hydroderm

Brandul Creed întruchipează arta creării parfumurilor, luxul absolut și atemporal și abordarea modernă a unei ilustre tradiții istorice.