Pliuri labiale, Labia mică


Pliurile nazolabiale Pliurile nazolabiale Pliurile nazolabiale - așa numitele riduri între nas și gură, ce se accentuiază în timpul zâmbetului și des se lasă văzute chiar la vârsta pubertară.

pliuri labiale longevitate anti-imbatranire si cale de restrictie calorica

Prezența lor se datorează unor particularități anatomice, sunt ridurile oamenilor zâmbăreți, cu o mimică și articulare activă. Procesul natural de îmbătrânire, căderea țesuturilor, scăderea tonusului muscular, pielea uscată le fac să se accentuieze cu vârsta.

În poza de mai jos vedeți câți mușchi sunt antrenați în procesul de formare a plicii nazo-labiale. Se corectează cu preparate pe bază de acid hialuronic de densitate înaltă, fire de suspenzie.

pliuri labiale Salvare rutieră elvețiană anti-îmbătrânire

Devizul principal în tratamentul ridurilor plicii pliuri labiale este foarte clar și sună: cât mai devreme le tratăm cu atât mai eficient va fi tratamentul. La această etapă este foarte importantă îngrijirea corectă a tenului, efectuarea messoterapiei, plasmoliftingului, măștilor hidratante. Dacă nu ați reușit mergeți urgent la medic să tratați problemele dentare.

pliuri labiale Crema de fata ayurvedica pentru riduri

Pliuri labiale doctorului și siguranța preparatului va conferi un efect stabil și de lungă durată. Pe perioada acțiunii acidului hialuronic pielea pe zonă va fi intens hidratată, iar o dată cu rezorbția lui, ridul va deveni mai mic.

pliuri labiale somn care se termină cu anti-îmbătrânire

Articol semnat de Veronica Vîzdoagă - medic dermato-cosmetolog cu peste 15 ani experiență în domeniu. Chisinau, str.

pliuri labiale plasturi pentru fata