Proestetica sana


Cazare: Complexul dispune proestetica sana 15 proestetica sana single, duble standard, duble deluxe si apartament Junior Suite. In toate camerele single aveti la dispozitie halat, prosoape si papuci de unica folosinta pentru piscina, zona de relaxare.

Fiecare oaspete are la dispozitie halat, prosoape si papuci de unica folosinta pentru piscina interioara, zona de relaxare.

Acesta include tratamente laser și plasmă ultramoderne, precum și alte terapii de rejuvenare. Pentru ProEstetica, anul este mai mult decât un an aniversar. Este anul în care chirurgia plastică din Romania trece printr-un moment de reașezare și redefinire a granițelor, pentru a răspunde nevoii de siguranță a pacientului. Dana Mihaela Jianu consideră că principala grijă a unui medic chirurg estetician trebuie să fie respectul față de pacient și de trăsăturile unice ale acestuia. Că nu tot ceea ce își dorește pacientul i se potrivește și că orice exces poate deforma pe viață frumusețea naturală a chipului.

Camere duble deluxe: au vedere la gradina privata, balcon, matrimonial king size cu baldachin, saltea confortabila, canapea, birou, minibar, incalzire centrala, aer conditionat, TV supliment anti-îmbătrânire de colagen, Wi-Fi gratuit, baie proprie cu dus.

Aveti la dispozitie halate de baie, prosoape si papuci de unica folosinta pentru piscina interioara, zona de relaxare.

avalon organics coq10 crema de noapte antirid

Apartament Junior Suite: vedere la gradina privata, pat matrimonial king size cu baldachin, saltea extra confortabila, canapea extensibila, birou, minibar, incalzire centrala, aer conditionat, TV satelit, Wi-Fi gratuit, baie proprie cu dus.

Aveti la dispozitie si papuci de unica folosinta pentru adulti ce pot fi utilizate la piscina interioara, in zona de relaxare.

a face riduri

Servicii: Complexul detine restaurant cu specific asiatic, mediteraneana si romaneasc, delicii vegetariene, dar si cu carne. Sporturi si activitati: Seri cu cina tematica - cost suplimentar, tururi cu bicicleta, echipament de badminton, ciclism, drumetii - in afara locatiei, biblioteca, schi in afara locatiei, teren de golf la maxim 3 km - cost suplimentar.

lemn vechi elvetian anti-imbatranire

Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat.

E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri.

hormon anti-imbatranire menopauza

Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata.

meme cremă anti-îmbătrânire

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute. Detalii si rezervari: rezervari airtourtravel.