Ridurile faciale


In Afecţiuni frecvente Ridurile faciale sunt expresia clinică a îmbătrânirii, evoluție cronologică a fiecăruia dintre noi.

Medizin anti-imbatranire

Ridurile faciale clinic prin linii vizibile, șanțuri sau depresiuni, toate acestea sunt expresia timpului pe chipul nostru sau a factorilor externi ce accelerează îmbătrânirea, precum supraexpunerea la ultraviolete sau fumatul.

Așa cum ni se pare normal să ne tăiem părul, unghiile sau să ne ascundem firele albe, la fel de normal este să nu ne lăsăm chipul brăzdat de stres, timp și oboseală, să lăsăm cicatricile sau efectele gravitației să își pună amprenta asupra noastră.

Drula cremă alimente speciale anti-îmbătrânire

Toxină botulinică, acid hialuronic, laserterapie, mezoterapie, toate procedurile și intervențiile estetice sunt gândite să ne redea tinerețea, corectând eficient ridurile și calitatea pielii. Medicul specialist este cel care efectuează diagnosticul și stabilește un protocol complet de tratament. Etajul facial superior este corectabil prin injectarea de toxină botulinică, la acest nivel ridurile fiind produse prin contracția musculaturii.

Efectul este menținut pentru 6 luni când este reindicată injectarea.

masca de fata cearcane

Cu înaintarea în timp, volumele faciale se pierd, iar toate structurile profunde au de suferit, astfel este indicată revolumizarea fiziologică cu acid hialuronic pentru refacerea structurilor proprii și resuspendare, precum o casa refăcută din fundație cu stâlpii de susținere. Se injectează acid hialuronic dedicat, cu un grad crescut de cross-linkare, profund, submuscular, cu o remanență de până la 2 ani.

frunze de tamarind anti-imbatranire

Ulterior, se corectează tot prin umplere cu acid hialuronic șanțurile nasogeniene sau șanțurile lacrimale, fiecare cu tipul de acid hialuronic specific, de cea mai bună ridurile faciale. Rezultatul final și reacțiile adverse asociate procedurii sunt datorate tipului de acid hialuronic utilizat și tehnicii injectorului.

masti cu paiete

Toate aceste tehnici combinate readuc calitatea și tinerețea pielii noastre, menținerea acestora în timp impune terapii de întreținere la indicația medicului estetician specialist. Tratamente recomandate.

produse anti-imbatranire in magazine imagini