Ridurile sprancenelor


ridurile sprancenelor

You see these frown lines on my face? Vezi ridurile astea de pe fața mea? Propune un exemplu Frown lines suggest a lifetime of peering.

ridurile sprancenelor

Liniile de încruntare sugerează un stil de viata de cercetător. Becket was tall, self-contained, his forehead creased with frown lines. Becket era înalt, stăpân pe sine, cu fruntea încrețită de riduri de încruntare. I think it's time to remove those frown lines, Sam. Cred că e timpul ridurile sprancenelor îndepărtezi cutele pe care le faci când te încrunțiSam. I think I missed a few deep frown lines. Cred că am ratat niște riduri.

Ce facem cu ridurile pagina | Cum scăpăm de riduri | impactbuzoian.ro

Don't worry about those frown lines, sweetie. Nu-ți fă griji pentru ridurile de expresiescumpo. It gives you premature frown lines.

ridurile sprancenelor

You're starting to get the same frown lines. Sunteți de pornire pentru a obține aceleași linii de încruntare. Botox ridurile sprancenelor do wonders for all those frown lines.

Cu alte cuvinte, se blochează contracția musculaturii, astfel încât se reduc și chiar pot fi eliminate temporar ridurile dinamice sau cele de expresie, care se formează ca urmare a mișcărilor faciale zâmbet, încruntare, mirare, concentrare. Care sunt beneficiile injectării cu toxină botulinică? Ce presupune procedura de injectare cu toxină botulinică?

Botulina te-ar ajuta mult cu ridurile alea de încruntare. It's, like, Great for frown lines.

E-Dermatologie | Tratament riduri mimice

E foarte bună pentru ridurile de expresie. Tinted eyelashes, signs of taurine cream around the frown lines, those tired, clubber's eyes.

Nu, nu! Gene colorate, semne de cremă de taurină în zona ridurilor She goes for those quasi-intellectual types Îi place tipul de persoană, ochelarista, intelectuală.

ridurile sprancenelor

And that's why you won't need to Botox your frown lines on your nineteenth birthday. Și de aceea nu veți avea nevoie cu Botox liniile de încruntare de ziua ta al XIX-lea.

ridurile sprancenelor

Tell Pumpkin if she worries to much, she will get frown lines! Spune-i că dacă-și face prea multe griji o să facă riduri.

ridurile sprancenelor

Are you getting a frown line? Faci cumva un rid pe frunte? And I love it when you frown because those little lines right there, well, they're sweet.

ACADEMIE DERMACTE TRATAMENT PENTRU UMPLERE RIDURI 15ML

Și îmi place când te încrunți pentru că acele riduri mici de acolo, sunt dulci. They cause serious frown lines.

  • 10 soluții pentru a elimina ridurile dintre sprâncene - Frumuseţe > Cosmetica - impactbuzoian.ro
  • De Amalia Skelton E o bucurie pentru mine să scriu!
  • Completați formularul introducând numele și prenumele și numărul de telefon de contact; 2.
  • Botox Toxina botulinica de tip A Toxina Botulinica de tip A Botox a fost folosita initial pentru tratamentul spasmelor oculare in oftalmologie pana cand s-a observat ca efectul secundar era blocarea receptorilor pentru un neurotransmitator acetilcolina ceea ce ducea la blocarea temporara a musculaturii, in felul acesta putand fi stopata formarea ridurilor mimice.

You know when you frown, that premature wrinkle line in your forehead gets a little more prominent. Știi, când te încrunțiridul acela prematur pe care-l ai pe frunte se accentuează.

Medic primar Chirurgie plastica si estetica Te trezesti intr-o zi si te uiti in oglinda si dintr-o data ceea ce vezi nu iti este pe plac. Observi riduri pe frunte, langa ochi si in jurul buzelor. Si incepi sa te intrebi de unde au aparut aceste linii. Este o realitate faptul ca fata noastra se transforma cu timpul si in urma factorilor daunatori la care expunem pielea in fiecare zi machiaj, oboseala.

Uită-te la ridurile alea de încruntare. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Tratament Botox pentru intindere riduri

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

Despre nutritie Trecerea timpului lasa urme la nivelul pielii.

Înregistrează-te pentru a accesa ridurile sprancenelor multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Vezi mai multe exemple.