Salon pipera


Silver Beauty Center Silver Beauty Center contureaza povestea in care protagonistii principali sunt clientii care ne ofera increderea in a beneficia de servicii premium in materie de infrumusetare.

baby boomers și anti-îmbătrânire Consilier federal elvețian pentru combaterea îmbătrânirii

Din dorinta de a crea un salon de infrumusetare in care specialistii sa va ajute in a atinge imaginea dorita am deschis locatia noastra in zona Pipera Voluntari. Dincolo de a fi un salon de coafura, manichiura, cosmetica, Silver Beauty Center este spatiul intim cu un ambient primitor unde specialistii nostri va stau la dispozitie legat de orice cerinta aveti in materie de imbunatatire a look-ului.

cremă antirid pentru înșelăciune crema piele uscata

In cadrul salonului nostru de infrumusetare din zona Pipera. Voluntari puteti opta pe langa serviciile clasice de coafor, frizerie, manichiura, cosmetica salon pipera pentru remodelarea corporala.

tratament riduri normaderm anti îmbătrânire imperfecțiune resurfacing carieră

Suntem mandri sa lucram cu cele mai bune produse de pe piata astfel incat fiecare procedura realizata sa fie un real succes. Ne-am dorit ca intotdeauna calitatea serviciilor sa se regaseasca in preturile extrem de avantajoase.

De asemenea, daca domnii sunt in cautarea unui salon de frizerie din zona Pipera, Voluntari, la noi pot avea parte de rasfat!