Silicon antirid


silicon antirid specialist anti-imbatranire metabolic

Fisa tehnica Etichete: străin față de patch-uri, zâmbet fata de patch-uri, personalizat fata de patch-uri, fantoma fata de patch-uri, netezirea masca fata, creme de fata de netezire, de unică folosință fata de patch-uri, ieftin fata de patch-uri, netezirea pielii feței, lifting facial patch-uri. Acesta oferă o modalitate simplă de a în condiții de siguranță a netezi ridurile. După fiecare utilizare, se spală cu apă și se usucă în silicon antirid natural, apoi atașați un capac de protecție din plastic și depozitați-l.

silicon antirid ulei de jojoba pentru anti-imbatranire

Caracteristici: Buna Pielea: Acest facial antirid de patch-uri este conceput pentru a elimina ridurile de pe fata si ochi și netezi pielea. Reutilizabile și Practice: Acest facial antirid de patch-uri pot fi refolosite.

silicon antirid extrait de garcinia cambogia suisse anti aging

Perfect pentru Somn: a pus Doar silicon anti-rid pad de pe fata ta atunci când se odihnesc sau dorm, anti-rid pad pe sprancene nu va fi lipicios si nu se va lipi de păr. Mic Sfat: este recomandat să utilizați plasturele în termen de ore, pentru prima dată, și apoi extinde timpul de utilizare în mod corespunzător în conformitate cu pielea adaptabilitate.

silicon antirid cea mai buna crema de fata 50

Caietul de sarcini:.