Velashape abdomen


velashape abdomen

Get you gorgeous Slim Summer Body this winter! Remodelează-ți silueta cu un tratament de remodelare corporală eficient la momentul actual, la nivel global.

velashape abdomen

Cu Velashape III scapi de grija celulitei și a grăsimilor în exces, tonifiezi pielea și te bucuri relaxată de un look atractiv, așa cum îți dorești, în noul tău costum de baie.

Uită de dietele drastice pe perioade lungi care îți slăbesc organismul și te lasă fără energie. Velashape III este un tratament non-invaziv ce acționează pe depozitele de grăsime și pe celulită, îmbinând cu succes 4 tehnologii: radiofrecventa, infrarosul, vacuumul și masajul prin role mecanice.

velashape abdomen

Cu rezultate rapide și sigure, terapia cu Velashape III elimină celulita, îmbunătățește aspectul pielii, tonifiază și reduce laxitatea fără vreo intervenție chirurgicală. În plus este un tratament excelent atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Această tehnologie nu se mai regăsește la nici un aparat din lume în afară de cele produse de Syneron ®.

Tehnologia eLOS presupune acționarea simultană a țesutului cu 4 tehnologii: 1. Radiofrecvență bi-polar fracționată pentru încălzirea în profunzime a țesutului 2. Velashape abdomen pentru încălzirea la suprafață și stimularea producției de colagen 3. Role mecanice spiralate pentru drenajul limfatic și eliminarea toxinelor 4.

  • Diffamation suisse anti aging
  • Angels Beauty - VelaShape-rezultate după numai 6 ședințe
  • The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
  • Cea mai buna crema antirid cu colagen
  • Vela Shape III - Noblezza Beauty Clinique
  • Dezvoltare profesională anti-îmbătrânire elvețiană
  • Velashape III - Cea Mai Avansata Tehnologie Anticelulitica - ALTO Studio Bucuresti

Vacuum pulsat pentru stimularea circulației sangvine și a metabolismului Tehnologie patentată la un preț promoțional Ce obții prin tratamentele cu VelaShape III?

Ce trebuie să știi despre procedură? Rezultatele sunt uimitoare și imediate, menținându-se o perioadă îndelungată.

velashape abdomen

Intră în programul Dr. Velashape abdomen treatments. Everything for your slim body.

velashape abdomen