Vitamine antirid, Care sunt criteriile de alegere a unei creme antirid?


Descriere produs Crema de noapte cu Q10, minerale și vitamine de la Marea Moartă Crema de noapte antirid cu aloe vera, vitamina E și Q10, hrănește pielea pe timpul nopții, reface stratul de colagen și elastină, echilibrează gradul de umiditate al pielii și încetinește procesul de îmbătrânire la nivelul epidermei. Crema de noapte antirid protejează tenul de efectele radicalilor liberi.

vitamine antirid

În plus pielea este hrănită cu nutrienți esențiali și este revitalizată devenind mătăsoasă, radiantă vitamine antirid catifelată. Crema de noapte cu Q10, minerale și vitamine de la Marea Moartă, este recomandată femeilor de peste 30 de ani, care doresc să prevină apariția ridurilor. Deasemenea crema, ajută tenul matur al doamnelor de peste 50 vitamine antirid, pentru hidratarea și revitalizarea acestuia, oferind un efect antirid deosebit.

vitamine antirid

Crema de noapte cu Q10, minerale și vitamine de la Marea Moartă, Mineral Beauty System, se face remarcată prin: efect puternic antirid, refacerea stratului de colagen protecție ten împotriva radicalilor liberi Modul de utilizare: Masați pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului.

Aplicați seara. Evitați zona ochilor.

vitamine antirid

Ingrediente: minerale naturale din Marea Moartă, ulei de nucă, ulei de Jojoba, Aloe Vera gel, ulei de morcov, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, provitamina B5, vitamina E, săruri marine, elastină hidrolizată, retinol. Testat dermatologic, nu conține alergeni, produsul nu a fost testat pe animale.

vitamine antirid