Botox riduri


botox riduri

Tratamentul Interventia nu necesita anestezie cel mult putina gheata si dureaza aproximativ minute. In cazul personelor sensibile se utilizeaza o crema anestezica ce se lasa aproximativ 10 min inainte de injectare. Cu ajutorul unei seringi cu ac fin se efectueaza doar cateva mici intepaturi pe musculatura mimicii din zonele ce dorim sa le tratam.

botox riduri

Va puteti relua imediat activitatile. Rezultate Rezultatul consta in diminuarea ridurilor de expresie din partea superioara a fetei, date de contractia musculaturii mimicii de pe frunte, dintre sprancene, de la coltul ochilor talpa gastiiiar imaginea de ansamblu este una odihnita, senina si relaxata.

botox riduri

Veti observa o ameliorare a ridurilor dupa 3 pana la 15 zile de la injectare, iar imaginea de ansamblu obtinuta este una odihnita, senina si relaxata. Efectul se mentine in jur de 4 luni.

botox riduri

Rezultatele pot varia. Dupa o perioada de timp efectele botoxului va disparea iar ridurile vor redeveni vizibile iar atunci se poate repeta tratamentul pentru pastrarea rezultatelor.

Recomandari Pentru rezultate durabile si prevenirea imbatranirii este recomandat ca interventia cu Botox pentru ridurile de expresie sa fie facuta la un interval de luni. Nerepetarea tratamentului nu are efecte negative, dar vor reapare treptat ridurile de expresie anterioare injectarii, deoarece musculatura mimicii va reveni la normal.

botox riduri

Este utilizat si autorizat de multi ani la nivel international pentru Tratamentul Ridurilor de Expresie si recent si pentru tratamentul transpiratiei excesive axilare hiperhidroza axilara. In prezent, se fac studii pentru autorizarea neurotoxinei in tratamentul depresiei.

botox riduri

Contraindicatii sarcina si perioada de alaptare alergii la una dintre botox riduri utilizate in prepararea substantei, botox riduri exemplu albumina maladii care determina scaderea generala a fortei musculare, cum ar fi Miastenia Gravis in timpul tratamentelor cu anticoagulante, antibiotice, blocante ale canalelor de calciu in timpul tratamentelor cu medicamente antiinflamatorii corticosteroidiene prezenta de infectii locale in regiunea ce va fi tratata Precautii inainte de tratament Inainte cu o saptamana de Tratamentul Ridurilor de Expresie cu BOTOX nu se consuma alcool, cu 2 saptamani inainte se opreste administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene, antibiotice.

De preferat a nu se administra nici un fel de medicament in saptamana dinaintea botox riduri. Programati-va la o consultatie pentru o recomandare personalizata!

  1. Din fericire, toxina botulinică este capabilă să șteargă stresul de pe pielea ta și să lupte împotriva semnelor de îmbătrânire.
  2. BOTOX vs. Acid hialuronic. Comparatie intre BOTOX si Acid hialuronic
  3. Eseu de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire
  4. Uită de vechile tehnici de injectare ale botoxului și fă cunoștință cu tehnicile noi.

Pentru ca siguranta dvs. Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!